ПОРЪЧКИ

 1. Може да направите поръчка като гост или партньор след предварителна регистрация и одобрение като клиент на едро, избирайки желаните от Вас продукти, метод на плащане и начин на доставка.
 2. Продуктите ни са групирани в категории и подкатегории. Някои продукти имат различни размери и съответно цени. За да ги разгледате изберете „ОПЦИИ“. Изберете желания размер. Ще се визуализира цената на избрания размер. За да поръчате избрания от Вас продукт, кликнете върху бутона „ДОБАВИ В КОЛИЧКАТА”.
 3. След като добавите избраните от Вас продукти, кликнете върху бутона „Количка”, където може да прегледате добавените от Вас продукти – „ПРЕГЛЕД НА КОЛИЧКА“.
 4. Преди да потвърдите поръчката си, Вие имате възможност да я проверите за грешки, както и да изберете желаното от Вас количество.
 5. След като се уверите, че сте избрали желаните от Вас продукти, натиснете бутона „ПОРЪЧКА”.
 6. Ще бъдете препратени към финалната стъпка „ЗАВЪРШЕТЕ ПОРЪЧКАТА СИ“, където трябва да попълните Вашите две имена, телефонен номер и e-mail адрес. Също така, Вие трябва да посочите предпочитания от Вас начин за доставка, както и населено място, до което тя ще се извърши. Отбележете предпочитан метод на доставка. Когато се свържем с Вас ще можем да Ви ориентираме в цената на доставката, която предварително ще сме изчислили с калкулаторите на куриерските фирми, спрямо теглото и размерите на Вашата поръчка. Може да въведете и данни за фактура, ако желаете да Ви бъде издадена такава.
 7. До 3 работни дни ще се свържем с Вас за потвърждение на поръчката и ще уточним срока и цената на доставката, както и  всички подробности около нея.  Преди потвърждение не извършвайте плащане по банков път.
 8. Договорът за покупко-продажба на стока се счита за сключен от момента на потвърждаването на поръчката.
 9. Поръчаните от Вас растения ще бъдат доставени чрез посочените куриерски фирми от 2 до 15 работни дни. При избор на плащане по банков път срокът започва да тече след извършване на плащането.

МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ

Потребителят може да заплати цената на поръчаните стоки като използва по свой избор една от изброените на уебсайта възможности.

 • Наложен Платеж
  Плащането с наложен платеж е стандартна услуга, която позволява да заплатите стоката след като я получите. Куриерската услуга се заплаща допълнително към съответната фирма.
 • По банков път с основание фактура, издадена от нас. Куриерската услуга се заплаща допълнително към съответната фирма.
 • На място в градинския ни център – гр. София, бул. Цариградско шосе 373  (в брой или с карта). При лично взимане от градинския център не се начислява такса.

ДОСТАВКА

 • Доставката е за сметка на клиента и се определя от актуалните тарифи на Еконт и Транспрес, които се изчисляват спрямо теглото, обема на пратката и мястото за доставка (до офис на куриера или до индивидуален/личен адрес).
 • Когато се свържем с вас ще обсъдим вариантите и ще ви дадем ценови ориентир на различните възможности.
 • Имайте предвид, че широколистните дървета и по-големите растения биват таксувани като нестандартни пратки.